Boeket Seizoensbloemen

Published Jun 14, 21
6 min read

Kleurrijk En Losjes Gestoken

Aantal per bestelling: 1 Hoogte: 60 Specificaties: boeket; helianthus; 5 stelen; lengte 60 cm; excl. vaas Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen m... €2,99Vegaoo. nl(118) Deze kunstbloemen zijn beschikbaar in 6 kleuren. De bloemen zijn van stof en worden in een plastic doosje geleverd. 20 bloemen per doos.

De bloemetjes hebben een diameter van 5 cm. Copyright Widmann SRL €32,95Fleurdirect. nl(138) Boeket Excellent is een luxe boeket, voor de echte bloemenliefhebber. Door de mooie combinatie van lisianthus en calla's heeft het boeket een moderne uitstraling, met rustige witte tinten die aansluiten bij elk interieur. Klassiek bont boeket. Het boeket is ongeveer 55 centimeter hoog.

Verzorgingstips: Om het boeket minstens... €27,95Cartridgesshop. nlBeslist.nl garantie"Classico, maar toch met de opvallende witte leeuwebek en roze calla. Afgemaakt met rozen, lelie en chrysanten. Een boeket voor iedere gelegenheid, met lichtgekleurde, ingetogen bloemen. Het boeket is ongeveer 60 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. " Aantal per bestelling: 1 Hoogte: 60 Specificaties: groot boeket; wit/roze; l...

Kleurrijk En Losjes GestokenKlassiek Bont Boeket

nl(118) Deze kunstbloemen zijn beschikbaar in 6 kleuren. De bloemen zijn van stof en worden in een plastic doosje geleverd. 20 bloemen per doos. Ideaal om te versieren en kleur te brengen in uw zaal of bij verkleedfeestjes. De bloemetjes hebben een diameter van 5 cm. Copyright Widmann SRL €22,95Fleurdirect. Wit seizoensboeket.

Kleurrijk En Losjes Gestoken

In dit boeket zijn rozen, anjers en germini's verwerkt samengebonden tot een fleurig geheel. Het boeket is ongeveer 38 centimeter hoog. Tuin geplukt. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. verzorgingstips: Om het boeket minste... €28,95Cartridgesshop. nlBeslist.nl garantiegroot boeket; veelkleurig; allium, violier, chrysant, pennisetum, gipskruid, solidago, dianthus; 60 cm; excl. vaas Potgrootte: 1 Aantal per bestelling: 1 Hoogte: 60 Specificaties: Alleen in de zomer te krijgen, dit boeket met zomerbloemen van het veld.

Ook de namen van de bloemen zijn een boeket: o. m. violieren, sierui, g... €21,95Cartridgesshop. nlBeslist.nl garantieDe eustoma - de officiële naam van de lisianthus - is mooi gebekt. De bloem is in vele heldere kleuren te krijgen en heeft een weelderig aantal blaadjes. Dit dubbelgroene boeket Aantal per bestelling: 1 Hoogte: 60 Specificaties: boeket; dubbelgroen; eustoma; lisianthus; 10 stelen; lengte 60 cm Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen moo...

nlBeslist.nl garantieEr zijn incalelies in vele, altijd felle, kleuren. Deze roze is heerlijk fris. Iedere steel draagt een volle tros knoppen, die sprankelend opengaan - Klassiek bont boeket. Waarom heet hij 'incalelie'? Omdat hij van nature voorkomt in de Andes, de hoge bergen in Zuid-Amerika. Aantal per bestelling: 1 Hoogte: 60 Specificaties: boeket; incalelie; alstroemeria; 10 stelen; leng...

Bloementaart Met Flesje BottegaBoeket Seizoensbloemen

nlBeslist.nl garantieFamilie van het madeliefje. ontdekt en beschreven door Traugott Gerber, een vriend van Linnaeus Aantal per bestelling: 1 Hoogte: 60 Specificaties: boeket; gerbera; 10 stelen; lengte 60 cm; excl vaas Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen:* de vaas moet goed schoon zijn (voeg eventueel...

Valentijnsboeket Met Tulpen

nlBeslist.nl garantieDe chrysant, de gouden bloem, is het nationale symbool van Japan. In China is de chrysant het symbool van geluk. Als bloeiende tuinplant doen ze het prachtig in bloembedden en grote potten. Een boeket chrysanten is uitbundig. Aantal per bestelling: 1 Hoogte: 60 Specificaties: boeket; witte chrysanten; 10 stelen; lengte 60 cm Verzorgingstips: Om het...

Bloementaart Met Flesje BottegaWit Seizoensboeket

nlBeslist.nl garantieExotisch boeket dat Zuid-Amerika in je woonkamer brengt. De felle en tropische kleuren staan schitterend in moderne en fleurige interieurs. Door de bijzondere heliconia in het boeket, lijkt het alsof het boeket zo uit het regenwoud komt - Kleurrijk gebonden rouwboeket. Het boeket is ongeveer 60 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi.

€26,95Fleurdirect. nl(138) Een vuurwerk van frisse kleuren, twintig veelkleurige stelen gerbera's. Zet ze zo neer of bind ze op tot een bol. Het boeket is ongeveer 55 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: De vaas moet goed schoon zijn (voeg eventu...

nl(118) Deze kunstbloemen zijn beschikbaar in 6 kleuren. De bloemen zijn van stof en worden in een plastic doosje geleverd. 20 bloemen per doos. Ideaal om te versieren en kleur te brengen in uw zaal of bij verkleedfeestjes. De bloemetjes hebben een diameter van 5 cm. Bloementaart met flesje Bottega. Copyright Widmann SRL €29,95Fleurdirect.

Bloemen Voor Uitvaart Wit

De gerbera's en chrysanten vormen het decor, maar de witte vogelmelk geeft het boeket zijn karakter. Het boeket is ongeveer 60 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: D.. - Wit seizoensboeket.

nlBeslist.nl garantieDeze kunstbloemen zijn beschikbaar in 6 kleuren. De bloemen zijn van stof en worden in een plastic doosje geleverd. 20 bloemen per doos. Ideaal om te versieren en kleur te brengen in uw zaal of bij verkleedfeestjes. De bloemetjes hebben een diameter van 5 cm. Copyright Widmann SRL €26,95Fleurdirect.

Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: De vaas moet goed schoon zijn (voeg eventueel een druppel chloor aan het water toe) snijdt alle stelen met een scherp mes schuin af. Voeg tussendoor voldoende water toe. €21,95Fleurdirect. nlBeslist.nl garantieIn dit compacte lila boeket met rozen, gerbera's, alstroemeria en chrysanten in lieflijk roze, geeft de paarse statice de doorslag.Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoe (Kleurig plukboeket)... €26,95Cartridgesshop. nlBeslist.nl garantie"Shades is een losgebonden boeket, dat heel vrij overkomt, een echt veldboeket. Door de rozen, anjers en chrysanten ontstaat een boeket dat mooi staat in een warm interieur. Boeket seizoensbloemen.

Tuin Geplukt

Door de hoogte vult het boeket een ruimte en geeft het een moderne uitstraling. Het boeket is ongeveer 60 centimeter hoog (Kleurrijk en losjes gestoken). Het... €30,95Cartridgesshop. nlBeslist.nl garantie"Shades is een losgebonden boeket, dat heel vrij overkomt, een echt veldboeket. Door de rozen, anjers en chrysanten ontstaat een boeket dat mooi staat in een warm interieur.

Door de hoogte vult het boeket een ruimte en geeft het een moderne uitstraling. Het boeket is ongeveer 60 centimeter hoog. Het... €22,95Fleurdirect. nl(138) De naam Springtime zegt het al: dit boeket met prachtige bloemen in één kleurtint, verfrist elke ruimte waar het boeket in staat. In dit boeket zijn rozen, anjers en germini's verwerkt samengebonden tot een fleurig geheel.

Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. Verzorgingstips: Om het boeket minste... €27,95Cartridgesshop. nlBeslist.nl garantieIn boeket Rosaly zijn alleen de allerbeste rozen verwerkt, de Avalanche rozen in dit boeket zijn de beste witte rozen die verkrijgbaar zijn op de markt. Samen met het groen straalt dit boeket klassieke schoonheid uit, dat in elk interieur goed staat. Boeket seizoensbloemen.

Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. Aantal per be... €22,95Fleurdirect. nl(138) Een vuurwerk van frisse kleuren, twaalf veelkleurige stelen gerbera's. Kleurig plukboeket. Zet ze zo neer of bind ze op tot een bol. Het boeket is ongeveer 55 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: De vaas moet goed schoon zijn (voeg eventue...

More from Winkel

Navigation

Home

Latest Posts

Led Verlichting Voor Scholen En Universiteiten

Published Jul 26, 21
6 min read

Logo Stempel

Published Jul 26, 21
6 min read

T5 Versus Led Tl

Published Jul 22, 21
6 min read