Alle Kabels Eenvoudig Te Bestellen

Gepubliceerd jul. 18, 21
6 min read

Originele Iphone Oplader

Direct weer inzetbaar zijn. Er is echter geen oplaadkabel bij de levering inbegrepen, deze zou dus als optie moeten worden aangeschaft. Nu komen we bij de USB-C-snellader. Hier kon ons team zich van onderscheiden overtuigen, vooral omdat het is uitgerust met twee poorten. Dit betekent dat twee apparaten tegelijkertijd kunnen worden opgeladen zonder verlies van lading.

Dit staat in contrast , die direct is voorzien van een geschikte laadkabel - iPhone oplader. Hierdoor kan zonder problemen een verbinding met een laptop of pc tot stand worden gebracht om een ​​datatransfer uit te voeren. De snellader kan afzonderlijk worden gebruikt zodat een smartphone of tablet kan worden aangesloten om op te laden..

Magsafe 2 Macbook opladers 

Magsafe 2 45W

 • MacBook Air (13-inch, 2017)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2012)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2012)

 

Magsafe 1 Macbook opladers  

Magsafe 1 45W

 • MacBook Air (13-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (13-inch, eind 2010)
 • MacBook Air (11-inch, eind 2010)

 • MacBook Air (medio 2009)*
 • MacBook Air (eind 2008)*
 • MacBook Air (origineel)*

Geplaatst op 30 December 2016 Door Pieter van Dulst i, Pad geeft melding 'Opladen uit' Kan je krijgen als je even snel je i, Pad wilt opladen. Deze melding betekend dat je i, Pad niet voldoende stroom krijgt. i, Pad geeft melding "Opladen uit" De melding kunt u krijgen wanneer u de i, Pad wilt opladen met een i, Pad USB-adapter of via een laptop of computer.

Lightning-kabels - Accessoires: Elektronica

Iphone Oplader Kopen? Al Vanaf 9,95! 2 Opladers? 15% Korting!Oplader Lader Adapter Lightning Usb Kabel Voor Apple Iphone 8

Mogelijke oorzaak melding i, Pad "Opladen uit" Er kunnen veel redenen zijn waarom de i, Pad de melding Opladen Uit toont maar de belangrijkste reden voor de melding is een probleem met de voedingsbron, hier geven we daar een eenvoudige oplossing voor - bluetooth oortjes. - Vaak zit er stof op vuil in de oplaad poort van je i, Pad, dit kan de oorzaak zijn van de i, Pad melding "Opladen uit".- Neem een dunne tandenstoker en maak het puntje bot.- Duw de tandenstoker in de poort van je i, Pad (niet te ver)- Probeer het vuil voorzichtig te verwijderen met een draaiende beweging.

Als u nog beschikt over de originele oplader en kabel, gebruikt deze dan om uw i, Pad op te laden om uit te sluiten of het aan de adapter ligt. Als u deze niet heeft probeer dan uw i, Pad op te laden via een computer door de kabel aan te sluiten op een USB poort.

Apple i, Pad oplaadkabels zijn gecertificeerd door Apple. Veel goedkope i, Pad kabels zijn niet voorzien van een certificering en werken niet goed. Zoekt u een van hoge kwaliteit en die wel gecertificeerd is, dan kunt u deze het beste kopen bij ons. Uiteraard met garantie. Mocht bovenstaande tips niet hebben geholpen dan kun je nog het volgende doen.

Lightning-kabel Kapot? Snel Omruilen In De Apple Store!

Iphone Accessoires Kopen?Iphone Kabel: Waar Haal Je Een Goede Goedkope?

Als de melding toch blijft, dan kun je de volgende stappen ondernemen. - Controleer of je recht hebt op een gratis vervanging door Apple- Neem contact op met - Laat de batterij vervangen door een gespecialiseerde vakman Als uw i, Pad melding geeft "" Dan heeft u waarschijnlijk een niet door Apple gecertificeerde kabel of oplader. Snellader iPhone.

Zeker kabels uit het buitenland zijn ongeschikt voor u i, Pad op te laden. Kijk voor meer informatie over de melding "" onze pagina "" Met vriendelijke groet, i onderdeel van Van Dulst Automatisering. nlRepel 47 4926 DD Lage Zwaluwe 085 744 1084 [email protected] www. ipadspullekes.nlVolg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes! .

Oplader kwijtgeraakt? Of wil je een extra telefoonlader voor op je werk of in de slaapkamer? Dan sta je voor de keuze: een officiële lader van jouw telefoonmerk of een goedkopere lader. Telefoonfabrikanten raden laders die niet van het eigen merk zijn af en Apple probeert er zelfs voor te zorgen dat ze überhaupt niet werken.

Originele Iphone Oplader Kabels + Gratis

Dat blijkt uit een onderzoek van de Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in 2016. Uit 41 onderzochte opladers werden er 24 per direct verboden. 10 opladers vertoonden zelfs zulke ernstige gebreken dat bij gebruik de kans bestaat op brand of een elektrische schok. En dat is geen hypothetisch gevaar, getuige het zorgwekkende aantal woningbranden dat de afgelopen jaren is ontstaan door telefoon opladers.

Een verbrande namaak Apple-oplader. Bron: . Goedkope telefoon oplader: goedkoop=duurkoop Bij de gevaarlijke opladers gaat het vaak om namaakladers van bekende merken als i, Phone en Samsung of om onbekende merken zoals Flextronics, mjoy en Pure2. Veelal zijn ze gekocht via e, Bay, Chinese webshops zoals Ali, Express of op de markt en bevatten ze een stuk minder onderdelen en/of isolerend materiaal.

Alle Kabels Eenvoudig Te BestellenSnellader Iphone

Gevaarlijke laders kunnen oververhit raken en minder goed zijn geïsoleerd, waardoor ze in brand kunnen vliegen. Ook kan het zijn dat ze bijvoorbeeld maar de helft van het eigenlijke vermogen leveren, waardoor het opladen ellenlang duurt. Gaat je lader meteen kapot, duurt het opladen heel lang of vliegt je huis zelfs in de fik? Dan blijkt goedkoop toch (behoorlijk) duurkoop te zijn. iPhone oplaadkabel.

Iphone Repair, Reparatie Van Iphone - Ipad - Macbook

Koop je de officiële lader voor je telefoon, dan is dat wel de veiligste optie. De NVWA raadt dit daarom ook aan. Maar de meeste laders die in Nederland in elektronicazaken en de betere webshops worden verkocht, hebben een CE-certificering en zijn gewoon veilig. Zeker bij gerenommeerde merken voor opladers en kabels zoals Belkin en Logitech mag je er vanuit gaan dat je een veilig product koopt.

‘Originele’ telefoon laders die voor een paar euro op e, Bay of Ali, Express staan, zijn sowieso nep - iPad oplader. Zoals een Samsung Galaxy Fast Charger die voor 2,20 euro wordt aangeboden op Ali, Express - iPhone oplaadkabel. Wil je een goedkope maar betrouwbare (want CE-gecertificeerde) oplader? Koop ‘m dan bijvoorbeeld bij de HEMA of Media, Markt.

Kies het liefst voor een officiële lader van je eigen telefoonmerk of een gerenommeerd merk zoals Belkin, Logitech, Anker of Aukey. Wordt je oplader of de telefoon erg warm tijdens het opladen en/of duurt het opladen verdacht lang? Dat kan een teken zijn dat je oplader namaak is of van mindere kwaliteit (Macbook air oplader).

Gebruik De Juiste Oplader Voor Je Telefoon

Zorg in verband met brandveiligheid dat je altijd in de nabijheid van je telefoon bent tijdens het opladen. Laad je telefoon ook niet op als je ligt te slapen - Macbook adapter (Macbook air oplader). i, Phone: opladers die niet van Apple zijn Apple heeft het, om maar een understatement te gebruiken, niet zo op opladers die niet door het bedrijf zelf zijn gemaakt of waarvoor geen licentie is gekocht.

Oplader MacbookOplader Macbook

Op deze webpagina kun je opzoeken of dat een oplader of kabel van een bepaald merk en type officieel is goedgekeurd door Apple. oplader iphone. Keurt Apple een product goed? Dan moet de maker 4 dollar per verkocht product aan Apple betalen. Koop je in de Apple-webshop een kabel of oplader, dan weet je zeker dat ‘ie van Apple is óf een licentie heeft.Apple Iphone Oplader Kopen?Snellaadkabels Voor Iphone, Ipad, Samsung

Is de chip niet aanwezig of bevat de chip niet de juiste code? Dan zou de kabel niet goed kunnen functioneren en geeft je i, Phone mogelijk een melding dat de kabel niet ondersteund wordt of niet gecertificeerd is. Apple zegt gebruikers hiermee te beschermen tegen gevaarlijke laders, maar critici stellen dat Apple dit vooral doet om meer eigen producten of licenties te verkopen.

Meer van Online shops

Navigation

Home